Nyhetsgrupper

Otto Rossøy

TUR TIL ”DREIERS MINNE” I BYMARKA
ONSDAG 13.MAI KL 1100 – CA KL 1300

For 8. gang arrangerer Seniorforeningen sin tradisjonelle tur til ”Dreiers Minne” i Bymarka.

I fjor var vi ca 15 medlemmer som deltok” (!) … ”og da… Les videre

Fredag 19.juni 2020

Lady Arbuthnott

For flotte bilder og mer informasjon gå til http://ladyarbuthnott.no/… Les videre

Mye historie i veggene der. 16 medlemmer som fikk høre de utroligste historer fra en fantastisk guide.

Anbefaler et besøk for de som ikke har vært der.

Avsluttet dagen med en hyggelig lunsj på To Tårn.

Dato: Onsdag 11. mars 2020 kl 18.30                                 … Les videre

Program våren 2020

1. januar

Konspirasjonsteorier, rykter og propaganda:

informasjonståke og offentlighet

v/ Asbjørn Dyrendal, professor i religionsvitenskap, NTNU

Konspirasjonsteorier får stadig økende oppmerksomhet, både som uttrykk for politisk kultur, som “falske nyheter” og som (des)informasjonsdelen av lavintensitets krigføring. Hva er… Les videre

Takk fra oss i arr.kom for at vi sammen med ett tredvetalls medlemmer opplevde en hyggelig julebordskveld i Autronicahallen på Lade.

Bobler i glasset satte stemningen før vi gikk til et flott dekket bord (ble vi fortalt!). Gode taler, velsmakende… Les videre

Seniorforeningen tar et høstmøte i 2.etasje over ViDa.

Tirsdag 29.oktober kl 18:30-ca kl 21:30

ViDa, 2 etasje

Frist for påmelding: Søndag 27.oktober pga servering.

Program.

1. Orientering fra styret
  2. Orientering fra Arr.kom 2020-juni: «Lady Arbutnott i Surnadal»
  3. Ferdinand Porsche og Folkevogra… Les videre

Med profesjonell guide som gjorde oss kjent med havnebassenget, Nidelva og historien rundt,fikk alle de 30 påmeldte en minnerik dag med sol og varme på sjøen.

Fin avslutning med en smakfull lunsj på Kloa Servering .

Arr komiteen..

» ELDEN » -1 aug.

En historie om hva maktsyke konger og generaler kan forårsake av uverdig og unødvendig menneskelig lidelse.

En kompakt og kraftfull musikal.

Vi var 17 medlemmer som hadde en flott opplevelse på Spelet og på… Les videre

Tirsdag 13.08 var vi tilsammen 15 deltakere på guidet omvisning i Trondheim Kunstmuseum i fm utstilling av malerier av Håkon Bleken og Jakob Weidemann.

I løpet av en time fikk vi en god innføring i verkene og tiden gikk utrolig… Les videre

Program høst 2019

28. august
Trondheim kunstmuseum

Denne onsdagen kl.11.00  inviterer vi til Håkon Blekens utstilling der vi blir guidet av Eli Nøttestad.

17. september
«På ville veier»  v/ Stein Arne Sæther, forfatter og journalist og Dan Ågren… Les videre

TUR TIL ”DREIERS MINNE” I BYMARKA

ONSDAG 22.MAI KL 1100 – CA KL 1300

For 7. gang arrangerer Seniorforeningen sin tradisjonelle tur til ”Dreiers Minne” i Bymarka.

I fjor var vi ca 20 medlemmer som deltok” (!) … ”og da… Les videre