Vertical Menu
Search
Categories

En meget vellykket vinkveld med Per Hovde.

Han tok oss gjennom en presentasjon hvor vi lærte en måte å klassifisere hvitvin og rødvin på.

Hvitvin ble delt inn i 3 ulike «klasser» og 4 ulike for rødvin.

– Presentasjonen er sendt ut til alle deltakerne.

Med denne klassifiseringen som «bakteppe» smakte vi oss gjennom 3 hvite og 4 røde viner.

Stemningen steg etter hvert som vi lærte mer og mer.

 

Følgende viner ble testet:                                           

Grand Fief de la Cormeraie Muscadet Sèvre et Maine sur Lie 2016

Kruger-Rumpf Binger Riesling Trocken 2016

Jean Bourdy Côtes du Jura Blanc 2014

 

  1. Sunier Beaujolais Fleurie 2016

A.A. Badenhorst The Curator 2016

Fontodi Chianti Classico 2015

Ravenswood Napa Valley Zinfandel 201

 

Etter vinsmaking ble det server kaffe og kringle.

Nils Aunaas tok en kort gjennomgang av økonomisk status og aktiviter for resten av året og noen ideer for 2019.

Vi avsluttet kvelden med auksjon av glass som var innkjøpt for anledningen.
– Nils har sikret seg glass til selskaper av betydelig størrelse!

 

— Og alle ruslet ut i kvelden med en god stemning i hodet.