Nyhetsgrupper

TUR TIL ”DREIERS MINNE”

ONSDAG 22.SEPTEMBER 2021

FRA KL 1100 TIL CA KL 1300

For 8. gang arrangerer Seniorforeningen sin tradisjonelle tur  til ”Dreiers Minne” i Bymarka.

I fjor måtte turen avlyses, men nå er vi tilbake                      «på sporet igjen»!

Turen har tidligere hatt meget god oppslutning blant våre medlemmer, og vi håper at riktig mange nå benytter anledning til igjen å treffe venner og gamle kollegaer når nå «Corona’n» etter hvert slipper taket!

”Dreiers Minne” er ei lita bortgjemt hytte bak Geitfjellet.  Fra parkeringsplassen er det ca 20 minutters gange i meget  lett (men vått, myrlendt!) terreng.

Noen praktiske opplysninger:

Oppmøte ved parkeringsplassen et godt stykke opp i  Møllebakken/Tømmerdalsveien onsdag 22.sptember kl 1100. Parkeringsplassen kalles «Torget i Tømmerdalen” eller  ”Tømmerdalstorget» og ligger rett ovenfor Kobberdammen til  høyre i Tømmerdalsveien.

Du kjører til Ila, opp Vestoppfaten, tar etter hvert av inn til  høyre i Schiøtz vei og deretter videre halvt venstre gjennom  Kaptein Roosens vei og så opp Møllebakken (som etter hvert  altså skifter navn til Tømmerdalsveien).

Hvis du har problemer med å finne frem, ringer du på til Nils  Jørgen (telefon 93005694); han vil være på plass på  parkeringsplassen kl 1030 for å ta imot.

Hva skal du ta med?; du trenger kun å ta med deg ”godt  humør” og kanskje litt enkelt turutstyr (for eksempel et  sitteunderlag og hva du ellers mener du vil kunne ha nytte  av). Kle deg etter værforholdene – det er begrenset sitteplass  inne i hytta, så vi må håpe på bra vær og regne med uteliv!

Mat og drikke mv?; Seniorforeningen spanderer mat og  drikke og det utstyr som trengs i denne sammenheng  (tallerkner, bestikk, kopper/glass osv), samt det som ellers trengs for å skape et hyggelig opphold der.

Påmelding må vi be om på grunn av at det skal gjøres en del  innkjøp.

Påmelding skjer ved e-mail eller SMS til Nils Jørgen

(nils.aunaas@gmail.com/93005694).

Påmeldingsfristen setter vi til ”senest i løpet av mandag  20.september”.

Vel møtt til en trivelig tur!; – dette blir bare lækkert!!!

Styret/arrangementkomiteen i Seniorforeningen