Nyhetsgrupper

Litt mimring

IMG_2755Tur til Stokkøya tirsdag 26.august 2014

Allerede kl. 08.00 stilte 15 morgenfriske Evry-seniorer på Sentralstasjonen for å delta på bussturen til Stokkøya. I tillegg var det 5 deltakere fra Brundalen videregående skoles seniorlag.

Kaffe og sveler ble inntatt på Fosenferga. I Stadsbygd plukket vi opp Harald Sommerseth som skulle være vår lokale guide. Og for en guide! Med sine 80 år var han et oppkomme av historier fra de bygdene vi passerte. Vi fikk et godt innblikk i de harde kår Fosenfolket hadde gjennomlevd opp gjennom tidene.

Kort stopp i Råkvåg hvor det ble servert karbonader og kaffe. Vi permitterte Harald og satte kursen videre mot Stokkøya over den fine Stokkøybrua. Tok en snartur innom Linesøya for å få landkjenning.

Kl. 14.00 var det klart for en bedre middag på Strandbaren. Vi ble servert nydelig helstekt breiflabb med en fantastisk god saus til.  Seniorforeningen spanderte dertil hørende god drikke. Returen gikk strakeste vei til Rørvik med en kort kaffestopp servert fra bussens fine bar.

Været denne dagen er egentlig en egen historie. Usikkert ved turens start, høljregna i Stadsbygd og Rissa, for så å klarne opp til et strålende sommervær på  Stokkøya. Alt i alt en kjempeflott tur. All takk til turkomité, guide fra Vega, Frank sjåfør, og til sist Harald fra Råkvåg.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

 

Deltakere:

Berit Dahl,  Thor O Olsen,  Jan Frode Aase,  Randi Kregnes,  Aage Hansen,  Erna Stoknes, Liv Bratsberg,  Jan Halvorsen,  Helen Sæther, Astrid Kilnes, Kari Hansen, Sonja Island, Arne Island, Ove Olsen, Kirsten Gaustad.

.

Klikk på  bildet så får du det opp i lesbart format:

Invitasjon Vega