Nyhetsgrupper

Litt mimring

Ikke så mye spesielt å si om julebordet 2015  –  Et vellykket julebord i rekken av vellykkede julebord i Seniorforeningens regi.

Det var mange nye ansikter denne gangen, og deltakerrekord med 51 påmeldte.

Starten gikk smertefritt, med en velkomstdrink i et lite rom, da ble det faktisk «stinn brakke»! Men snart var vi benket rundt de tre langbordene. Bjørn og Nils Jørgen ønsket velkommen,  vi sang velkommensang og hyldningssang til oss selv, og så fikk vi forsyne oss. Maten smakte utmerket, og vi måtte ta noen pauser innimellom for å synge flere sanger, men til slutt var taffelet slutt og bordene ble rearrangert for dans. Vi gjennomførte en skriftlig quiz, med meget god deltakelse og stormende jubel fra de som vant, og vi fikk utdelt kokkehatter og var med og sang om den glade bakeren i San Remo!

Men vi begynner nok å dra på årene, for det var nesten ingen dansing, i motsetning til i de gode gamle dager.

Som vanlig stor stemning, og det er ikke noe rart fordi det er utrolig mange hyggelige medlemmer i Seniorforeningen i Trondheim. Så bare lad opp til neste desember!

Og her er som vanlig en mengde bilder fra julebordet:

0
0
0
Dsc08879.jpg
0
0
0
0
0
0
0
0

 

 

—————————————————————————————

Det er ikke til å tro, men jula nærmer seg!
og da kommer Seniorforeningens invitasjon til julebord 2015.
Reserver 11. desember allerede nå, så vet du hvor du skal den kvelden.
Vi ønsker ALLE hjertelig velkommen! (Se deltakerliste nedenfor)
Arr.komiteen  Bjørn Steen, Nils Jørgen Aunaas og Randi Kregnes

Påmeldinger:

Aage Hansen, Randi Kregnes, Thor O Olsen, Berit Dahl, Grethe Hegge, Erik og Ingun Solem, Bjørn og Rut Ranum, Eva Sagvold, May-Britt Wibe, Ove Olsen (T), Kari og Nils Jørgen Aunaas, Trygve Kjærvik, Anna Grete og Kristofer Eggan, Guri og Reidar Skogseth, Annefi Gjermstad, Torleif Stephansen, Kristin (T) og Nils K Bøckman (T), Vera og Trond Tagseth, Bjørn Steen (T), Toril Helle (T), Anne og Bjørn Sorken, Kjell Birger og Kristin Olsen, Gerd og Svein Buseth, Liv og Terje Aavik, Tove Tømmervik (T), Sonja og Arne Island, Marit og Bjørn Lund, Kari Hansen, Jan W. Halvorsen (T), Otto og Brigitte Rossøy, Torgeir Iversen (H), Solfrid (H?)og Tor Bendiksvoll (H?), Unni og Ottar Kristiansen, Liv M Bratsberg, Per Morten Berg

Invitasjon julebord 2015Image2