Vertical Menu

Search

Categories

DSCN3144Vi var 19 deltakere som besøkte Dreiers minne i nydelig vårvær.

Nils, med assistanse fra fruen, hadde fyrt opp grillen, og ordnet med champagne og snacks ved ankomst. Deretter ble vi servert pølser i alle varianter med brød og/eller lompe, og kaffe og tårnkake var en utmerket avslutning på et hyggelig samvær.

Praten gikk livlig rundt bordet, og mange gode historier ble servert. Det ble igjen en meget hyggelig tur til en artig, bortgjemt plass. Og vi skal ikke se bort fra at det kanskje blir ny tur neste år!

Årets deltakere var: Kari Aunaas, Nils J Aunaas, Trygve Kjærvik, Erik Solem, Ingun R Solem, Ove Olsen, Jan Frode Aase, Aage Hansen, Randi Kregnes, Svein Buseth, Gerd Buseth, Berit Øverli, Amund Øverli, Kjell Arne Foros, Svein E Grinde, Eva Sagvold, Liv Bratsberg, May-Britt Wibe, Rodney Thevik.

Og her er noen bilder:

   
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

 

 

———————————————————————————————

Invitasjonen:

Årets markatur til Dreiers Minne

starter onsdag 11. mai kl 1100 (fra parkeringsplassen) og varer til ca kl 1300.

Vi må be om påmelding fordi det skal gjøres en del innkjøp. Påmelding skjer pr epost eller SMS til Nils Jørgen: nils.aunaas@gmail.com / 93005694.

Påmeldingsfristen setter vi til «senest i løpet av mandag 9. mai.

Her er alle de gode detaljene:

For 4. gang arrangerer Seniorforeningen sin tradisjonelle tur til «Dreiers Minne» i Bymarka. I fjor var vi 24 medlemmer som deltok, og da vi kom hjem var vi alle enige om at vi hadde hatt en fin tur! Vi håper selvfølgelig at like mange – minst! – blir med i år også!

«Dreiers Minne» er ei lita bortgjemt hytte bak Geitfjellet.

Fra parkeringsplassen er det ca 20 minutters gange i meget lett (men vått, myrlendt!) terreng. Hvis du tar tak i denne linken kan du se hvem som var med i fjor, og også en del bilder med mer fra fjorårsturen.

Oppmøte ved parkeringsplassen et godt stykke opp i Møllebakken/Tømmerdalsveien.

Parkeringsplassen kalles «Torget i Tømmerdalen» eller «Tømmerdalstorget» og ligger rett ovenfor Kobberdammen til høyre i Tømmerdalsveien. Du kjører til Ila, opp Vestoppfarten, tar etter hvert av inn til høyre i Schiøtz vei og deretter videre halvt venstre gjennom Kaptein Roosens vei og så opp Møllebakken (som etter hvert altså skifter navn til Tømmerdalsveien).

Hvis du har problemer med å finne frem, ringer du på til Nils Jørgen (telefon 93005694), han vil også være på plass på parkeringsplassen kl 1030 for å ta imot.

Hva du skal ta med?  kun godt humør og kanskje litt enkelt tururstyr (f.eks. sitteunderlag). Kle deg etter værforholdene  –  det er begrenset sitteplass inne i hytta, så vi må håpe på bra vær og regne med uteliv!

Mat og drikke mv?  Seniorforeningen spanderer mat og drikke, og det utstyr som trengs i denne sammenheng (tallerkener, bestikk, kopper/glass osv), samt alt snnet som trengs for å skape et hyggelig opphold der.

Vel møtt til en trivelig tur! – dette blir bare lækkert!

Slik var det i fjor, og det blir sikkert like hyggelig i år også:

22