Nyhetsgrupper

Litt mimring

 

SmuksjøenSmuksjøseter ligger vakkert til i Rondane Nasjonalpark. Det var 15 stk som meldte seg på til turen. Det var ikke felles transport, det ble kjørt med personbiler, og oppmøtet var satt til middag tirsdag 9. aug. Alle kom i god tid før middag, og Nils Jørgen Aunaas hadde ordnet med litt drikke til forspiel før middag. Stor stemning på rommet til Kari og Nils, alle 15 fikk plass på det lille rommet. Nydelig middag, og etterpå hygget vi oss i stuene på fjellstua.

Alle var oppe til en tidlig frokost. Det var kaldt vær, like over 0 grader på morgenen, og det gikk noen små snøbyger. Presis kl 10 stilte alle opp foran fjellstua, klar for tur inn til Peer Gynt-hytta. Alle hadde skikkelig fjellklær, så ingen frøs. Sola tittet fram, og vi hadde en kjempekoselig tur innover fjellet. En kort rast ved den koselige steinhytta, alle 15 kom fram. Vi gikk en annen vei tilbake, lengen på hele turen ble ca 9 km. Vi rakk også lunsjen. Avslapping etter lunsj, og igjen en tur innom rommet til Kari og Nils før middag. Etter middag så vi damehåndball i peisestua. Norge slo Angola 30-20, og da var det stor stemning.

På torsdag var det hjemreisedag, men de aller fleste dro ikke før etter lunsj, slik at mange fikk med seg en tur i fjellet den dagen også.

En fin tur med en flott sammensveiset gjeng.

20160809_181106.jpg
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0