Nyhetsgrupper

Litt mimring

Nok en gang en riktig flott dag i godt selskap! Denne gangen på skogtur til Dreiers minne i Bymarka.

Hele 24 av våre ivrige medlemmer møtte opp, og primus motor Nils Jørgen var nok litt bekymret for at det skulle bli regn, for det går bare 6-7 personer inne i hytta!  Men denne gangen hadde vi utrolig flaks med været, regn og kaldt både dagen før og dagen etter, men akkurat torsdag 28. mai var det flott vårvær.

Serveringa var også i stil med tidligere arrangement: velkomstdrink (champagne eller Mozell) og kransekake, et utall varianter av smakfulle store og små pølser i lompe til lunsj, og kaffe med mengder av kaffebrød til avslutning. Kunne det vært bedre?

Vi startet «underholdningen» med at vi sang tre meget passende viser. Nils Jørgen fortalte deretter om grunnleggeren av hytta, Henrik Dreier, og resten av tiden brukte vi til å spise og prate, mimre og glede oss over dagen.

Tradisjon?  Så klart!  Dette var jo faktisk tredje gang. Og kanskje vi tar flere turer til andre områder i marka, det er jo så godt å komme seg ut i frisk luft.

Her er et knippe bilder av alle de trivelige deltakerne.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

 

Her er deltakerne og invitasjonen:

Aage Hansen, Bjørn Lund, Bjørn Richard Steen, Eva Sagvold, Georg Sørhøy, Gerd Buseth, Grethe Hegge, Jan Frode Aase, Kari Aunaas, Nils Jørgen Aunaas, Nils Kristoffer Bøckmann, Ove Olsen, Randi Kregnes, Rodney Thevik, Svein Buseth, Terje Aavik, Torill Helle, Trond Tagseth, Trygve Kjærvik, Marit Lund, Liv Aavik, Vera Tagseth, Bjørn Ranum, Rut Ranum.

Da er det snart tid for Seniorforeningens tradisjonelle» tur til

DREIERS MINNE i Bymarka,  torsdag 28. mai kl 1100 (fra parkeringsplassen) – kl 1300

I år som i fjor arrangerer Seniorforeningen tur til ”Dreiers Minne” i Bymarka. I fjor var vi 17 medlemmer som deltok  «… og da vi kom hjem var vi alle enige om at vi hadde hatt en fin tur!!!” Vi håper selvfølgelig at ennå flere blir med i år!

”Dreiers Minne” er ei lita bortgjemt hytte bak Geitfjellet.
Fra parkeringsplassen et stykke oppe i Tømmerdalsveien er det ca 20 minutters gange i meget lett (men litt vått, myrlendt) terreng. Hvis du tar tak i denne linken kan du se hvem som var med i fjor, og også en del bilder fra fjorårsturen:

http://seniorforeningen.no/?page_id=1876&wppa-album=43&wppa-occur=1&wppa-photo=1056

Noen praktiske opplysninger:

Oppmøte ved parkeringsplassen et godt stykke opp i Møllebakken/Tømmerdalsveien.
Du kjører til Ila, opp Vestoppfarten, tar etter hvert av inn til høyre i Schiøtz vei og deretter til venstre opp Møllebakken. Så videre halvt venstre gjennom Kaptein Roosens vei og så igjen videre opp Møllebakken, som etter hvert altså skifter navn til Tømmerdalsveien. Parkeringsplassen kommer du til etter at du har passert Lavollen og Tempervollen.

Hvis du har problemer med å finne frem, ringer du på til Nils Jørgen (telefon 93005694); han vil også være på plass på parkeringsplassen kl 1030 for å ta imot.

Hva skal du ta med? du trenger kun å ta med deg ”godt humør” og kanskje litt enkelt turutstyr. for eksempel et sitteunderlag og hva du ellers mener du vil kunne ha nytte av. Kle deg etter værforholdene  –  det er bare begrenset sitteplass inne i hytta, så vi må håpe på bra vær og regne med uteliv!

Mat og drikke? Seniorforeningen spanderer mat og drikke og det utstyr som trengs i denne sammenheng (tallerkner, bestikk, kopper/glass osv), samt alt annet som trengs for å skape et hyggelig opphold der.

Påmelding må vi be om på grunn av at det skal gjøres en del innkjøp.

Påmelding skjer pr e-mail eller SMS til Nils Jørgen –  nils.aunaas@gmail.com / 93005694.

Påmeldingsfristen setter vi til i løpet av tirsdag 26. mai (den dagen har vi også ”siste-tirsdag-i-måneden-treff ” på Vida, så da kan du også melde deg på der).

Vel møtt til en trivelig tur! – dette blir bare lækkert!!!

Hilsen
Arrkom i Seniorforeningen

Kart