Nyhetsgrupper

Litt mimring

Julebordet 16. desember 2011

kom og gikk helt etter planen – man skulle tro at dette hadde vi gjort før – og det har vi jo! Som vi sa i fjor: les de foregående referatene så har du også referatet fra i år. Det høres kanskje kjedelig ut, men det er absolutt ikke tilfelle. Antallet deltakere øker stadig, 41 glade «seniorer» i år, 36 medlemmer og 5 «følger», så nå er kanskje smertegrensa nådd for å bruke Byåsen-hytta når det gjelder antall gjester. Det er faktisk litt trist, for det er så trivelig der, akkurat passe stort og veldig hyggelig innredning, og vi har heller ikke hørt noen klager på kjøkkenfasilitetene. Men vi sier absolutt velkommen til flere deltakere, og tar gjerne med de konsekvensene det får.

Dette var vårt 5. julebord, vårt første jubileum. Det er jo helt magisk å ankomme Byåsen-hytta som ligger der badet i hvit snø med utallige fakkelbokser som varmende mottakelse. Årets nyhet var kjøkkenhjelpa, Beate Jørstad, som på en utmerket måte gjorde klart og serverte det som medlemmene i foreningen hadde laget i stand: røkelaks til forrett, kalkun med Waldorf-salat til hovedrett og karamellpudding til dessert – kan det bli bedre? Vi er jo så bortskjemt med vellaget mat fra de foregående årene, så Arr.kom hadde virkelig et press på seg ettersom det var Nils Jørgen og Svein Fred som faktisk hadde laget til alt! En STOR takk til dem.

Stadig nye ansikter gir stadig nye talere, og i år var det Ottar Kristiansen, som var eneste representant for ErgoGroup-gjengen, som måtte til pers. Han hilste fra de han representerte og takket samtidig for maten. Vår gamle sjef Thor O tok også ordet, og selvsagt også Tor OB med lederens tale, og Svein Fred som ordnet talerrekken som den garvede toastmaster han er. Tor «Bendik» hadde også i år noen riktig gode historier på lager, han er jo fra Klæbu så det er ikke så rart! Sangene og trekkspillakkompagnementet var også på plass, pappaguttene avsang sin lovprising av seg selv, og quizen ble gjennomført med stor iver og stor variasjon i besvarelsene. Noen er kanskje flinkere og raskere på Google enn andre!

Det ble danset mer i år enn tidligere, det er veldig bra, for vi «eldre» trenger litt god mosjon, og det finnes vel ikke hyggeligere trim enn å danse! Og slik gikk nå kvelden, høy stemning, masse prat og hyggelig samvær, og maxi-taxiene kom og hentet oss til avtalt tid for å bringe oss tilbake til hverdagen igjen.

Hva mer kan vi si? Jo:

VI GLEDER OSS ALLEREDE TIL NESTE ÅRS JULEBORD!

Foto: Tor Blåsmo

059_img_8775.jpg
053_img_8763.jpg
039_img_8744.jpg
061_img_8779.jpg
062_img_8782-2.jpg
065_img_8795.jpg
058_img_8771.jpg
056_img_8767.jpg
054_img_8764.jpg
052_IMG_8762-2.jpg
049_img_8760.jpg
048_img_8759.jpg