Nyhetsgrupper

Litt mimring

Medlemsmøte 07. oktober 2009

18 personer var tilstede på møtet, som ble holdt i kantina hos EDB.

Første post på programmet var fysioterapeut Ebba Bredland fra Infosenteret for Seniorer i Hornemansgården. Hun skulle snakke om helse og livsstil – hvordan de valgene vi gjør virker på livskvaliteten vår, og om å være i fysisk aktivitet – smarte tips for å holde seg i form i hverdagen. Vi må vel ganske enkelt si at dette punktet ikke på noen måte svarte til de forventningene vi hadde om to så viktige emner.

Neste post derimot var meget nyttig og informativ. Erik Steenberg fra Steenberg & Plahte i Oslo gikk gjennom de viktigste punktene i den endringen i pensjonsordningen som EDB nå har vedtatt, og det ble stilt en rekke spørsmål som ble besvart, både av Steenberg og av Bjørn Steen.

Det anbefales at de som ennå ikke har benyttet seg av rådgivingssamtalene gjør dette hvis de har noen spørsmål. Brevene med detaljer om konsekvensene for hver enkelt skal bli sendt ut den 16.10. Da dukker det kanskje opp flere uklare punkter.

Kontaktadresse og telefonnummer finner du på forsiden til nettsiden vår.

Mellom postene fikk vi servert en kjempegod salat med brød, samt hvetekringle og kaffe, alt levert av kantina, som vanlig.